/okej

Skrev "färdigt" projektrapporten, bokade konsertbiljetter, plankade, drack upp den sista mjölken, läste manus, borstade ur några tovor ur håret, tecknade midsommarkransar, bajsade, spelade låtsasmelodier på tvärflöjt, målade tånaglarna i glitter, skruvade ner elementen, spådde i kort, läste körkortsteori, försökte onanera, värmde matlåda, stod på händer, gick igenom gamla och nya skatter, visade brösten i korridoren, snorade, skickade "jag-saknar-dig"-sms, bytte en glödlampa, rakade benen, kokade för mycket pasta, glömde gratta en vän, vek om alla mina byxor, shufflade, spelade hög musik, kastade minimarshmallows och drog och kollade på Harry Potter.

Det var igår. Idag? Skattjakter och horisontellt viloläge

Faller inte för snabba ballader

Det är inte riktigt det att jag har letat efter tecken. Ibland är en tågförsening bara en tågförsening, och en kyss bara ett sätt att säga att det var längesen vi sågs. Huruvida hungriga blickar och tysta svar är uttryck för alla kommande ensamma nätter på blåa, trötta torg? Om solfjädrar och vitsippor skvallrar om vårt sista äventyr?

Jag blundar.

DSC_0460

Skrattar bäst som skrattar efter klockan 01:00.

7

Liten blir större, större blir fri och så var det ju den där jävla kakan. Femton utkast från värmländska ängar om Japan.

Nacho

68 dagar 4 timmar 20 minuter och 57 sekunder.

RSS 2.0