Gott

---------------------------------------------------v

ÄäÄä

Note to self: Det är bara dumma människor som svarar på frågor utan att först tänka efter.

Not to self 2: Ingen klär i lögner, även om många klär sig i dom. Ingen borde få ta/känna/lära/dela/älska med dig, om Ingen älskar dig.

Note to self 3: Vad betyder "kanske"?

Du sa: jag diggar dig

Tänker inte ta på mig några byxor, inte heller plocka av mig filten från mitt huvud. Idag tänker jag fortsätta med att dricka mitt "äckliga te", lära mig att rapa och spela tv-spel. När jag är färdig med det, då. Kanske.

&


Singel

Det hände en grej.

Trött

Vem är du, som tror att du är jag? Menar du, fanvetattjagkandittnamn, att Ni känner mig så väl? Att mitt språk och mina tankar, mitt arv och min börda är såpass nära dig, att allt mitt blir ditt att projicera, bara för att inte jag är det? Hur mitt spekulerande, min misstro och mina drömmar, mitt djup och mitt väsen får bli ditt att kalla sanning? Och trots en annans misstro, där också min sorg?

Och din ursäkt? Varför du tvångsfritt med egna normer och kräm vänder på all (låt oss kalla det:) moral/heder/tro, och för ditt mentalövergrepp mot all den natur, du med ord vill kalla "mig"? Jag kan - för tro mig, jag har - väntat.

Så, jag har sagt det. Nu vill jag höra det från dig.

Roadtrip Amsterdam

Så, det är korrekt. Vi försvann ner i landet, ytterligare söderut till ett cykelhärjat och emellanåt väldigt vackert Amsterdam några dagar. Numera:
 
Lever jag på nudlar och nötter.
Drar jag mig för att sitta i bilar.
Är jag naken om jag kan.
Tokretar jag mig på bord.
Planerar jag nästa äventyr.

RSS 2.0